TILLSATT: Innesäljare mot byggbranschen

Infobric växer vidare och behöver utöka kontoret i Jönköping med en innesäljare med fokus mot byggbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Till Infobric söker vi två innesäljare med fokus att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom byggsektorn med målsättningen att sälja företagets produkter och tjänster, utveckla kunder genom merförsäljning och att bygga långsiktiga relationer med beslutsfattare. Du kommer tillhöra ett team inom säljorganisationen som gemensamt ansvarar för att nå en högt uttalad målsättning med hjälp av tydliga strategier, riktlinjer och ett välutvecklat CRM-system. I grunden för några av de tjänster som du kommer att sälja finns lagstadgade krav som måste följas av kunden vilket också underlättar försäljningen. Försäljningsorganisationen består av tävlingsmänniskor som alla är målmedvetna och ställer krav på hög aktivitetsnivå och avslutsfrekvens. Du rapporterar direkt till försäljningschefen för Infobric.

Din profil

För att passa in som innesäljare på Infobric krävs en målmedvetenhet och ett intresse för att göra affärer. Du är tävlingsinriktad och har lätt för att hålla fokus på uppgiften samtidigt som du har känsla för relationer. Du har med fördel en teknisk förståelse men är inget krav så länge du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker. Du trivs på en arbetsplats som präglas av nytänkande och resultat men ser också vikten av glädje och att ha kul på jobbet. Då du kommer ha mycket kontakter både externt och internt ställs krav på att du är social, trygg och en relationsbyggare.

Du kommer sitta i ett öppet landskap med närhet till övriga avdelningar på Infobrics huvudkontor i centrala Jönköping. Arbetsplatsen präglas av högt tempo, nytänkande och högt till tak. Vi tror på mångfald och ser gärna ansökningar från kandidater med olika kön och bakgrund.

Omfattning: Heltid

Lön: Fast + Rörlig

Om Infobric

Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på fler än 10 000 byggarbetsplatser, med många av Europas största byggföretag bland våra kunder. Vår målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen. Infobric grundades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor med bland annat försäljning, marknad, produktutveckling och kundservice finns. Vi har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 60 medarbetare och omsätter 162 MSEK (2016).

Tjänsten är tillsatt.

Tjänsten är tillsatt.

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.