Infobric satsar vidare och söker nu 2 säljare till en spännande lansering

Vi söker nu två drivna och framåt säljare som ska vara ledande inom en nylansering som sker under sensommaren 2019. Produkten riktar sig mot hela byggsektorn och kommer underlätta vardagen för många.

Vill du vara en del av vinnande team på Infobric så är detta jobbet för dig! Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Om Infobric

Infobric är ett produkt & IT-företag som förser byggbranschen med lösningar för att öka effektivitet och säkerhet på byggarbetsplatser. Med ett system från Infobric ser du till att rätt personer befinner sig på rätt plats, på rätt tid och har tillgång till rätt utrustning. Genom åren har vi vunnit flera priser för våra innovativa produkter och är bland de snabbast växande teknikbolagen i Sverige. Vi är marknadsledande i vår nisch med många av Europas största byggföretag bland våra kunder. Infobric grundades 2004 i Jönköping och där finns huvudkontor och produktutveckling. Säljkontor finns på flera håll i Sverige, samt Norge, Finland och Storbritannien. Vi är drygt 80 medarbetare idag och omsätter strax över 165 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på Infobric kommer du bearbeta befintliga och potentiella kunder inom byggsektorn med målsättningen att sälja företagets produkter och tjänster, utveckla kunder genom merförsäljning och att bygg långsiktiga relationer med beslutsfattare.

Du kommer primärt arbeta med en ny produkter i Infobrics produktkatalog som lanseras under sensommaren 2019. Det är en produkt som inriktar sig mot hela byggsektorn såväl små som stora aktörer, vilket gör att försäljningspotentialen är mycket stor. Utöver detta kan det förekomma försäljning av Infobrics befintliga produkter. Försäljningsorganisationen består av tävlingsmänniskor som alla är målmedvetna och ställer krav på hög aktivitetsnivå och avslutsfrekvens. Du rapporterar till din teamledare.

Din profil

För att passa in som innesäljare på Infobric krävs en målmedvetenhet och ett intresse för att göra affärer. Du är tävlingsinriktad och har lätt för att hålla fokus på uppgiften samtidigt som du har känsla för relationer. Du har med fördel en teknisk förståelse men är inget krav så länge du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker. Du trivs på en arbetsplats som präglas av nytänkande och resultat men ser också vikten av glädje och att ha kul på jobbet. Då du kommer ha mycket kontakter både externt och internt ställs krav på att du är social, trygg och en relationsbyggare. För att lyckas i rollen har du dokumenterade erfarenheter av B2B och har du dessutom bakgrund inom idrott kan detta ses som meriterande.

Du kommer sitta i ett öppet landskap med närhet till övriga avdelningar på Infobrics huvudkontor i centrala Jönköping. Arbetsplatsen präglas av högt tempo, nytänkande och högt till tak. Vi tror på mångfald och ser gärna ansökningar från kandidater med olika kön och bakgrund.

 

Omfattning: Heltid

Lön: Fast + Rörlig

 

I denna rekrytering använder vi oss av Onepartnergroup. Din ansökan vill vi ha senast den 19/12 via www.onepartnergroup.se. Har du frågor eller funderingar om tjänster så är du välkommen att höra av dig till Marcus Rosenblom på 036-4409011 alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se eller Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.