TILLSATT: Embedded IoT-utvecklare

 – SMARTA SYSTEM SOM ÖKAR SÄKERHETEN PÅ EUROPAS BYGGARBETSPLATSER

Är du en vass utvecklare som vill skapa framtidens lösningar för ökad säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatser? Drömmer du om att bidra till ny teknik som förenklar vardagen och till och med kan bidra till att rädda liv? Vill du vara med och utveckla innovativa IoT-produkter för ett starkt varumärke, känt för sina användarvänliga produkter med hög kvalitet? Då har vi utmaningen för dig!

Om Infobric

Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på fler än 10 000 byggarbetsplatser, med många av Europas största byggföretag bland våra kunder.

Kärnan i vårt erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med flera 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter. Genom åren har vi vunnit flera priser för våra innovativa produkter och är bland de snabbast växande teknikbolagen i Sverige.

Infobric grundades 2004 i Jönköping. I centrala lokaler, med en fantastisk utsikt över staden, finns vårt huvudkontor med bland annat försäljning, produktutveckling och kundservice. Vi har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 60 medarbetare och omsätter 165 MSEK (2018).

Om jobbet

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen.

Du kommer att jobba med den inbyggda programvaran i våra produkter – allt ifrån kravinsamling, analys och utveckling till leverans. Ditt ansvar är även att ta fram prototyper när det behövs. Det vi erbjuder är alltså möjligheten att vara delaktig i alla steg i utvecklingsprocessen, vilket ger dig djup kunskap om systemet på ett sätt som gör dig och din kompetens mycket värdefull. Hos oss blir du en viktig spelare i ett team av vassa kollegor, där du analyserar, kommer med idéer och utför.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund och har jobbat med inbyggda system i flera år. Du har erfarenhet av att arbeta med hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Goda kunskaper inom Linuxutveckling för ARM processorer är en förutsättning.

Du är erfaren inom C/C++ med mycket goda kunskaper inom objektorienterad utveckling. Erfarenhet inom några av följande tekniker efterfrågas:

  • C++
  • Linux
  • Digital elektronik
  • PKI och smarta kort
  • RFID, Mifare Classic och DESFire
  • Bluetooth och WiFi
  • Distribuerade system

Vi förväntar oss också att du är analytisk, kommunikativ och en ”team player” som samtidigt kan kliva fram och fatta egna beslut. Goda kunskaper i svenska är en fördel, engelska är ett krav.

Förutsättningar och ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: För denna rekrytering gör vi löpande urval, ansök snarast.

Har du funderingar är du välkommen att höra av dig.
Denna tjänsten har blivit tillsatt.

För denna rekrytering gör vi löpande urval, ansök snarast.

Se fler lediga jobb

Lediga jobb

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.