TILLSATT: Digital Marknadskoordinator

Är du en kreativ, strukturerad och serviceinriktad marknadsförare som vill vara med och utveckla Infobrics marknadsföring på en internationell marknad?

Dina arbetsuppgifter

Hos oss blir du en del av teamet Marknad som ansvarar för marknadsstrategier och kommunikation för Infobrics tjänster och produkter.

I rollen som Marknadskoordinator kommer du att arbeta ungefär hälften av tiden med administrativa uppgifter, t ex uppdateringar av marknadsmaterial och säljstöd, koordinering av översättningar och anpassningar av innehåll för olika kanaler och marknader. Att producera och skicka ut nyhetsbrev samt uppdatera våra webbplatser är några exempel på vad som ingår i dina återkommande arbetsuppgifter.

Resterande tid ägnar du åt att delta i att utveckla Infobrics marknadskommunikation och ansvarar för samordningen av våra kommunikationsaktiviteter. Du arbetar i nära samarbete med övriga teamet på Marknad samt framför allt vår försäljningsavdelning, och ser till att planer omvandlas till skarpa kampanjer. I teamet finns en Digital Marketing Specialist, en Kommunikationsstrateg och en Marknadsansvarig Norge, som liksom du rapporterar till Infobrics Marknadschef.

I din roll kommer du utöver produktion och publicering för våra digitala och tryckta kanaler även att utveckla vårt profilmaterialkoncept, hantera inköp av t ex profilprodukter, trycksaker och samordna deltagande i mässor och andra events. Du kommer även att vara en viktig del i vårt interna kommunikationsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet, helst inom marknadsföring och/eller kommunikation. Du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation och har goda kunskaper i produktion och publicering för digitala medier. Du har erfarenhet av att arbeta i ett publiceringsverktyg, gärna WordPress och Mailchimp.

Du har goda kunskaper Adobe-sviten, framför allt Photoshop och Indesign, och har en känsla för grafisk formgivning. Infobric kommer under de närmaste åren att skifta vår kommunikation från text till rörligt, så du är i grunden en god skribent (i svenska och engelska) som har känsla för berättande och korta, tydliga budskap. Kunskap i fotografering och videoproduktion är ett stort plus.

Du som söker är en kreativ, serviceinriktad och kommunikativ person, som trivs med att vara spindeln i nätet och hålla i en tät kommunikation med såväl medarbetare och kunder som partners och leverantörer. Du är en flexibel person som gillar kombinationen av administrativa uppgifter och kreativt arbete, och har viljan att bidra till vår långsiktiga strategi och teamets utveckling. Du är en noggrann och strukturerad person som har förmågan att komma med egna idéer och driva ditt eget arbete framåt.

Är du rätt person för oss, får du arbeta i ett kreativt och prestigelöst team, och bidra till arbetet med att ta ett redan starkt varumärke till nästa nivå, där vi ska ta en tydlig plats på en internationell marknad.

Om Infobric

Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på fler än 10 000 byggarbetsplatser, med många av Europas största byggföretag bland våra kunder. Vår målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen.

Infobric grundades 2004 i Jönköping där vårt huvudkontor med bland annat försäljning, marknad, produktutveckling och kundservice finns. Vi har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 60 medarbetare och omsätter 162 MSEK (2016).

Ansökan

Tjänsten är tillsatt.

Ansök senast den 5/8 via www.onepartnergroup.se

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.