Chief Revenue Officer

Vi är mitt i en expansiv tillväxtfas och söker nu en affärsorienterad Chief Revenue Officer (CRO) som förväntas ta ansvar för våran kommersiella utveckling.

Om tjänsten

Vi har haft en start tillväxt, såväl organiskt som via förvärv, och i rollen som CRO ansvarar du för att tillvarata, samt skapa synergier och effekter mellan de olika verksamheterna inom bolaget. Som CRO har du ett övergripande ansvar för att leda och utveckla bolagets försäljning och kommersiella erbjudanden. Du deltar aktivt i strategisk planering och ansvarar för att verksamheterna har intäktsprognoser och budgetar på såväl kort som lång sikt. Genom att arbeta nära de olika verksamheterna får du en god affärsmässig överblick och får en central roll i både det strategiska arbetet, samt genomförandet av bolagets go-to-market-strategi. Ansvarsområdet omfattar även koncernövergripande marknadsföring, försäljning, kundtillfredsställelse och prissättning. Du rapporterar till VD för Infobric-koncernen och du ingår i ledningsgruppen.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från tjänsteproducerande verksamhet samt från att arbeta med marknadsföring och försäljning av programvaror. Du har verkat på strategisk nivå och är van vid kvalificerad affärsledning och ledningsgruppsarbete. Vidare har du erfarenhet av att ta fram framgångsrika kanalstrategier, etablera och utveckla starka kundrelationer samt B2B. Du har erfarenhet från att utveckla tillväxtstrategier för att sedan med framgång säkerställ att de genomförs. Du är tekniskt kunnig och förstår nyttan och effekterna av digital marknadsföring.

Som person har du en styrka i att bygg och utveckla goda relationer såväl internt som externt. Du har förmågan att tänka kritiskt, är analytisk och ser nya möjligheter. Du är naturligt motiverad att nå mål och du har förmågan att entusiasmera och motivera din omgivning.

Bra att veta

Tjänsten kan placeras var som helst i Sverige, närhet till huvudkontoret i Jönköping eller kontoret i Stockholm är en fördel. I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringsföretaget VEM – För att ansöka om tjänsten vänligen besök VEM hemsida https://www.vem.se/jobb/cro?rmpage=job&rmjob=1743 ansök senast den 21 Januari.

Ansök via VEM

Skicka ansökan

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.