TILLSATT: Account Manager

Vill du bli en del av ett härligt säljteam i ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen.

Infobric söker nu därför en Account Manager som kommer att jobba med bearbetning av befintliga kunder, sälja företagets produkter och tjänster samt vara med och bygga långsiktiga relationer med kunder.

Din profil

Vi söker dig som med din målmedvetenhet, ditt engagemang och med din lösningsfokuserade inställning bidrar till företagets framåttänkande kultur och teamets ständiga utveckling. Du är tävlingsinriktad, nyfiken och känner dig trygg med relationsskapande försäljning.

Skallkrav:

  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av B2B

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Jönköping

Lön: Fast + Rörlig

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Infobric med rekryteringsföretaget Framtiden – För att ansöka om tjänsten vänligen besök Framtidens hemsida urval sker löpande.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.