nyhet

07/10/2016

Infobric på topp 10-listan över snabbt växande företag

Vi uppmärksammas inte bara i Dagens Industri med vår framgångssaga och våra smarta lösningar inom byggbranschen. Läs artikeln här.

Vi har även uppmärksammats vid Jönköpings läns snabbast växande företag, under DI Gasell-galan där de tagit fram en topp 10-lista. Under onsdagen den 5/10 presenterades Jönköping läns snabbast växande företag under DI Gasell-galan på Spira i Jönköping. På årets topp 10-lista, bland Gasellvinnarna är vi stolta över att hamna på en 9:e plats med en tillväxt från 2012-2015 på 189 %.

Bland dessa topp 10 företag som rankas som snabbast växande företag i Jönköping kan vi tydligt se att det är fler från byggbranschen, vilket känns fantastiskt att se. Med tanke på att byggbranschen är vårt fokusområde är det fantastiskt att se att det är en bransch med stora möjlighet och att det är mycket som är på gång. Se topp 10 listan här.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.