nyhet

06/10/2017

Infobric AB är Gasellföretag 2017

Infobric AB är återigen utsett till Gasellföretag, och är därmed ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag!

Vi på Infobric är så klart väldigt stolta över den här utmärkelsen och glada att få möjlighet att göra det vi gör på bästa möjliga sätt. Det gör vi tillsammans med er och tillsammans kan vi förbättra säkerheten och effektiviteten på byggarbetsplatser runt om i Norden!

Infobric_Gasellforetag2017


Om Di Gasell

Syftet med Di Gasell är att stödja och uppmuntra svenskt näringsliv och företagare som vågar satsa för att växa!

Sedan 2000 utser Dagens industri varje år de snabbast växande företagen i vart och ett av Sveriges 21 län vid åtta Gasellfester från Malmö i söder till Umeå i norr. Prisutdelningarna inramas av intervjuer med entreprenörer
och näringslivsprofiler, som delar med sig av sina erfarenheter. På den avslutande Gasellgalan koras även Supergasellen, alltså det företag som har vuxit snabbast i Sverige de senaste tre åren.

Gasellkriterierna:

För att utses till Gasell måste företaget uppfylla alla dessa kriterier som utgår från företagets fyra senaste årsredovisningar. En Gasell har:

  1. En omsättning som överstiger 10 Mkr
  2. Minst tio anställda
  3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden
  4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  5. Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  7. Sunda finanser

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.