nyhet

04/04/2017

ID06 bjuder in till kostnadsfria seminarier

Vid 22 tillfällen bjuder ID06 in till seminarierna för att prata om erfarenheter av lagen om elektronisk personalliggare, hur det har upplevts, förbättringsområden och den kommande lagen om arbetsgivaruppgift på individnivå. ID06 kommer även redogöra för utvecklingsarbetet av ID06-systemet. Både till lagstiftningen för en sund konkurrens inom byggbranschen, samt den kommande om GDPR ersätter den nuvarande PUL-lagen.

Vid ID06 seminarierna som kommer att ske på 22 orter runt om i Sverige, kommer vi på Infobric att finnas på plats och informera om hur du kan möta kraven om elektronisk personalliggare på ett säkert och effektivt sätt. Känner du dig osäker på lagen om personalliggare eller hur du ska möta upp lagen, så finns vi på plats och svarar på era frågor.

Innehåll under seminariet

  • Lägesrapport: Lagen om personalliggare
  • Lägesrapport: Lagen om arbetsgivaruppgift på individnivå
  • Lägesrapport: ID06-systemet ”Sund konkurrens genom transparens”
  • Frågestund: Reflektioner och funderingar

Seminariet riktar sig till dig som är byggherre, entreprenör, projektledare, hantverkare, fastighetsägare, inköpare eller föreskrivande konsult i byggbranschen som omfattas av kravet på elektronisk personalliggare.

För mer information och anmälan till seminarierna, se länk här.

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.