Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Utmaningarna med en av Sveriges största fordonsparker, NCC berättar

Petter Viklund på NCC berättar om utmaningarna och möjligheterna med att administrera en av Sveriges största fordonsparker på över 4 000 fordon.

 

Det är ett komplext administrativt arbete med många olika system och lösningen blir att försöka koppla samman allt, och automatisera med ett ordentligt fleet management-system.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Back to store
Close