Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Projektuppföljning

Få ordentlig data på hur era projekt presterar, både under och efter avslutat arbete.

  • Sätt upp och följ vinstmål
  • Bevaka dina kostnader i realtid
  • Följ upp kontinuerligt eller vid avslutat arbete

Överblicka projektekonomin

Få kontroll över projektets täckningsgrad

Projektuppföljning kan användas när som helst under projektets gång – både löpande och efter avslutat arbete. Du kan jämföra projektens utfall mot era kalkyler eller se över aktuell täckningsbidrag och täckningsgrad.

En del av ditt affärssystem

Automatiskt kostnadsunderlag

Eftersom att vi integrerar tjänsten till en rad olika system för leverantörsfakturor, kan fakturainformationen automatiskt föras över och kopplas till projektet. Då är det enkelt att följa upp kostnaderna via Projektuppföljning och skicka information vidare till ert affärssystem för fakturering – utan att missa något.

Vill du få en personlig genomgång av vårt system? Boka in en webbdemo!

Hela processen centraliserad

Från kalkyl till uppföljning i samma system

Projektuppföljningen ger er en bra översikt över företagets ekonomi. Genom att kombinera den med funktionen Kalkyl & offert får du stenkoll på företagets ekonomi genom hela arbetsprocessen.

Så använder Contractor Bygg tjänsten

Vanliga frågor och svar

Ja, direkt på projektet kan du se uppgifter som intäkter, kostnader, vad som är upparbetat och fakturerat samt uträkning av täckningsbidrag (TB) och täckningsgrad (TG). Är projektet dessutom skapat utifrån en kalkyl kan du på samma ställe jämföra kalkylen mot det faktiska utfallet och se viktiga nyckeltal.

Ja, vi integrerar med flera olika system för leverantörsfakturahantering. Det blir då möjligt för er att märka fakturan med projektets nummer så att kostnaden hamnar på rätt projekt i vårt system. Därifrån kan ni se viktiga uppgifter om fakturan som till exempel avsändare, fakturadatum, konteringsrader och en bild på fakturan. Med en knapptryckning kan ni snabbt skapa en orderrad om kostnaden ska faktureras vidare till er kund.

Ja, vi har en projektuppföljningsvy där du själv gör urval för vilka projekt du vill överblicka. Exempelvis kan du genom att filtrera välja att endast se projekt hos en specifik kund, projekt där en viss medarbetare är ansvarig eller projekt inom ett givet datumintervall.

 

I projektuppföljningsverktyget väljer du vilka uppgifter som är viktiga för just dig. Det kan vara uppgifter om projektet ­– projektnummer, kund och projektnamn – tillsammans med siffror för intäkter, kostnader, personalkostnader, vad som finns upparbetat, TB/TG och hur mycket som redan fakturerats. Om du regelbundet vill följa upp samma urval kan du skapa ett bokmärke för att snabbt komma tillbaka till vyn utan att behöva göra om valen. Informationen är dessutom enkel att exportera till Excel för fortsatta analyser.

Fler tjänster från Infobric

Project Management

En överblick över arbetsordrar, utgifter, arbetstimmar, offerter och materialkostnader på projektbasis.

Företagsbil

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader.

Arbetsorder

Med vår arbetsorder får du bättre koll på er orderhantering och fakturerar både snabbare och mer precist.

Back to store
Close