Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Energihem skapar klimatsmarta bostäder

Energihem skapar klimatsmarta bostäder

Infobric Fleet får chansen att följa med en av våra kunder, Energihem, under en dag i soliga Örebro. Vi intervjuar Frans Mörtberg, Fordonsansvarig på Energihem.

Verksamhetsstöd från Infobric

Energihem arbetar med solel och energifönster för att få ner energiförbrukning i de svenska hushållen. Men med en mobil verksamhet med kundbesök blir det många resor både för personal och utrustning. Frans berättar hur de har löst uppföljningen för både logistiken och resornas klimatpåverkan med hjälp av Infobric Fleet.

 

Vi använder också Infobric Fordonskontroll för att få notiser om när det är dags att besikta eller serva en bil i fordonsparken.

– Frans Mörtberg, Energihem

Håller koll på byggnadsställningarna

Med Ease Asset Tracker håller Energihem också stenkoll på sina byggnadsställningar. Det blir enkelt att via kartvyn se var de befinner sig, och man slipper onödiga resor.

Om Energihem

Energihems framgångsrika affärsmodell bygger på att ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Energihem erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten

Våra tjänster

Ease Mina verktyg

Sluta leta efter företagets verktyg och spara dyrbar arbetstid.

Ease Körjournal & trängselskatt

Automatisk körjournal som uppfyller Skatteverkets krav och digitaliserar hela reserärkningen.

Ease Förmånsbil

Förenkla för både förare och löneadministratören genom att koppla upp företagets fordon.

Back to store
Stäng