Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Fleet växlar upp – förvärvar körjournalstjänsten Easyroad

Infobric Fleet växlar upp – förvärvar körjournalstjänsten Easyroad

Infobric Fleet (tidigare TelliQ) ingår samarbete med KG Knutsson AB och förvärvar bolagets körjournalstjänst Easyroad. Övertagandet innefattar närmare 1 000 företagskunder. Genom förvärvet tar Infobric ytterligare ett steg i att bli den marknadsledande aktören inom digitala fordonssystem, med nyckelfärdiga tjänster för bland annat företags- och förmånsbilar.

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal

– Jag är väldigt nöjd med att våra kunder blir en del av Infobric Fleet. Deras produktutbud och branschkunskap inom Fleet management och uppkopplade fordon kommer att tillföra vår kunder bra och moderna tjänster, säger Erik Bengtsson, Produktchef på KG Knutsson AB.

Infobric Fleet, som tidigare hette TelliQ, har haft en stor tillväxt under de senaste åren och lyckats utöka sin kundstock med ca 20-30% årligen. Idag är bolaget en av Nordens största leverantörer av elektroniska körjournaler och fleet management system med över 80 000 uppkopplade fordon. Bolaget har även breddat sitt produkterbjudande mot byggbranschen med tjänster för spårning och uppkoppling av utrustning och verktyg. Sedan januari 2020 ingår TelliQ i Infobric-koncernen, där man bildar affärsområdet Fleet. Infobric-koncernen har under kort tid vuxit till en central aktör inom digitala tjänster som bidrar till ett hållbart samhällsbyggande, genom att bland annat stötta sina kunder i arbetet med ökad säkerhet, enklare regelefterlevnad och resurseffektivitet.

 

– Vi på Infobric Fleet välkomnar alla nya kunder med öppna armar.

 Joakim Lindquist, Affärsområdeschef Infobric Fleet

Genom förvärvet av Easyroad får Infobric Fleet ett ännu starkare fäste på marknaden och tar en stabil position som en av de största leverantörerna av digitala fordonssystem.

Vi på Infobric Fleet välkomnar alla nya kunder med öppna armar. Samarbetet är ett viktigt strategiskt beslut som stärker Infobric Fleet på den svenska marknaden där vi kompletterar KG Knutsson AB’s tjänster på ett bra sätt. Vi ser fram emot ett gott samarbete med KG Knutsson i framtiden, säger Joakim Lindqvist, affärsområdeschef på Infobric Fleet.

 

För mer information, kontakta:

Joakim Lindquist, Affärsområdeschef Infobric Fleet

Tel: 070-227 62 86

oakim.lindquist@infobric.com

 

Erik Bengtsson, Produktchef KG Knutsson AB

Tel: 08-92 30 00

erik.bengtsson@kgk.se

Fler tjänster.

Verktygshantering

Digital verktygshantering.

En komplett lösning för all din utrustning. Samla alla dina maskiner, verktyg och tillgångar på vår digitala plattform och få mer kontroll, bättre överblick och ökad effektivitet i din hantering.

Maskinhantering & Telematik.

Med Infobrics lösningar för maskiner kan du enkelt övervaka när, var och hur dina maskiner används. Effektivisera nyttjande och ekonomisk förtjänst genom att analysera data direkt från maskinerna.

Fleet management.

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader. Lösningen för era företagsbilar, förmånsbilar, transportbilar och poolbilar.

Back to store
Stäng
Infobric_Logo_Sv.png

Scheduled website maintenance.

Our websites will be unavailable on Thursday, April 25, 2024, from 7:00 PM (CET - 19:00) to about 11:00 PM (CET - 23:00), as we will performing planned maintenance.