Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kundberättelser

Säkra och effektiva byggprojekt med Field

Infobric Field används i 3000 bygg- och anläggningsprojekt i tre olika länder. Våra kunder är både entreprenörer och byggherrar som vill säkerställa att alla risker och störningsmoment i projekten identifieras och åtgärdas i tid.

 

Infobric FIeld hjälper dessa projekt att observera fler brister, se till att bristerna åtgärdas snabbare och på sätt sätt minska antalet incidenter på arbetsplatserna. Det lägger grunden för säkra och effektiva projekt som blir färdiga i tid, inom budget och utan olyckor.

Spela videoklipp
AMF Fastigheter & Veidekke

Komplext projekt på central plats​

Zoi Karakinari (AMF Fastigheter) och Fredrik Viklund (Veidekke), båda projektchefer, beskriver hur de använder BuildSafe för att korta tiden från observation till åtgärd.
Spela videoklipp
Züblin & Trafikverket

Projekt på stor yta med många underentreprenörer

Christine Johansson, Hälsa & Säkerhetsledare på Züblin, berättar hur de säkerställer en hög involvering av projektets underentreprenörer med hjälp av BuildSafe.
Spela videoklipp
Zengun & BRABO / Fabege

Stort projekt med många individer som ska skrivas in

Ali Menan Mosui, Entreprenadingenjör på Zengun, delar med sig av hur BuildSafes inskrivningsfunktion hjälper honom spara 1-2 timmar om dagen.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Som befintlig kund kan du antingen fylla i vårt formulär för projektuppstart eller vända dig till er kontaktperson. Om ni saknar centralt avtal kan du fylla i formuläret för att bli kontaktad av sälj.

För att få tillgång till inskrivningsformuläret kan du antingen scanna en QR-kod eller använda dig av länk skapad för projekt - kontakta ditt projekt för rätt uppgifter. När du har tillgång till formuläret kan du följa den här guiden: Hur fungerar inskrivningen i arbetsplatsintroduktionen?

Ladda ner mobilapplikationen Infobric Field från AppStore eller Google Play. Webbplattformen kommer du åt på app.infobricfield.com.

Klicka Rapport i menyn i vår mobilapp, eller gör det under Incidenter i projektvyn på webben. Alla användare har rättigheten att rapportera observationer och incidenter. När en ansvarig har hanterat rapporten kommer ett mejl automatiskt skickas ut till rapportören.

Inspektioner görs via vår mobilapp. Om du har en schemalagd inspection syns den under hemskärmen i appen. Om det inte finns schemalagt kan du göra det via plus-tecknet i menyn. Läs mer detaljer här: Hur genomför jag en rond?

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng