Det är enkelt att byta Regbox, och allra smidigast blir det om du gör bytet mellan två projekt, när enheterna som skall bytas ut inte är installerade på någon aktiv arbetsplats. Om du inte har den möjligheten är det ändå en relativt rak process. För att byta Regbox gör du som har platsadministratörs- eller konfiguratörsrättigheter så här:

1. Säkerställ att den nya enheten är levererad och redo att installeras.
  2. Ta bort den gamla enheten från den arbetsplats där den är installerad, både fysiskt och i Infobric Site.
  3. Installera den nya enheten på arbetsplatsen.
  4. Lägg till den nya enheten i Infobric Site enligt instruktionerna i artikeln Anslut en regbox.