För att du skall kunna installera och konfigurera Ease Smart Lock på arbetsplatsen måste du länka ditt Ease CheckIn-konto med ditt Infobric Site-konto. För att göra detta gör du så här:

1. Logga in i både Infobric Site och Ease CheckIn.
  2. I Infobric Site klickar du på ditt namn uppe i högra hörnet för att öppna dialogrutan med dina användaruppgifter.
  3. Under Visa, välj Ease CheckIn.
  4. Klicka på knappen Länka mitt Ease CheckIn-konto för att öppna en dialogruta innehållande en QR-kod.
  5. I appen går du nu till Mina uppgifter, och trycker på Länkade konton.
  6. Tryck på knappen Länka konto.
  7. Tryck på knappen Skanna kod för att Läsa av QR-koden som du har på datorskärmen.
  8. Bekräfta länkning av konton genom att välja Länka.
  9. Invänta klarmarkering. Dina konton är nu länkade.