Förbered installationen:

1. Säkerställ att du är Konfiguratör på arbetsplatsen

För att konfigurera Ease Smart Lock behöver du vara Konfiguratör på arbetsplatsen i Infobric Site. Säkerställ att platsadministratören lagt upp dig som konfiguratör genom webbtjänsten Infobric Site på den arbetsplats där låset skall installeras.

Läs mer om hur man lägger till systemanvändare här.

2. Ladda ner och skapa ditt konto i Ease CheckIn

Ease Smart Lock konfigureras genom appen Ease CheckIn. Ladda ner appen och skapa ett konto om du inte redan har det.

Ladda ned på Google Play

3. Länka konton

Ditt konto i appen Ease CheckIn måste länkas med ditt konto i Infobric Site. Gå till sidan konto i appen och tryck på Länkade konton. Läs mer om hur man länkar konton här.

4. Klart för installation!