Logga in i webbtjänsten Infobric Site

Så här gör du:

1. Öppna en webbläsare och gå till webbsidan https://site.infobric.com
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. Markera kryssrutan ”Håll mig inloggad” om du vill logga in automatiskt nästa gång. Tänk på säkerheten – undvik detta om du använder en publik dator.
  4. Du bör ändra det automatgenererade lösenordet till ett eget.

Ändra lösenord

Så här gör du:

1. Klicka på ditt namn som finns till höger i menyn. Ett nytt fönster öppnas.
  2. Skriv in ett nytt lösenord i fältet Lösenord.
  3. Bekräfta genom att skriva in det nya lösenordet igen i fältet Bekräfta lösenord.
  4. Klicka på Spara och stäng när du är klar. Fönstret stängs.