Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nytt år, nya funktioner!

Nytt år, nya funktioner!

Vi har vi samlat våra tjänster i 3 smarta paket för att göra det lättare för dig att hitta rätt bland våra nya och gamla tjänster. Anpassa Ease Construction efter dina behov – välj mellan Basic, Standard och Plus. Just nu provar du tjänsterna som ingår i standardpaketet i 30 dagar utan extra kostnad!

Basic innehåller det nödvändiga du behöver för en komplett närvarokontroll och accesshantering. Med standardpaketet ökar du säkerheten och produktiviteten med flera smarta tjänster. 

Pluspaketet ger dig en smällfull verktygslåda med extra allt! Här ingår givetvis alla tjänster i både basic- och standardpaketen men även vår nya tjänst Leverantörsuppföljning, som ger platsledningen full kontroll över underentreprenörer i all led. 

Passa på att prova våra smarta tjänster!

Just nu provar du våra tjänster i standardpaketet i 30 dagar! Betala endast för basicpaketet, och få de smarta tjänsterna Fokuskompetenser, meddelandefunktion och geofence utan extra kostnad. 

Är du osäker på vilket paket du borde välja?

16/12 sände vi ett webinar där vi berättade mer om våra nya tjänster, funktioner och paket. Under webinaret förklarar vi tanken bakom paketen och vilket paket som passar bäst för olika typer av byggprojekt. Missade du webinaret? Ingen fara, du kan se det i efterhand!

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close