Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Översikt Specifikationer

Control Box 400 inkl läsare

Översikt Specifikationer

Controlbox 400 är en säker lösning för att styra tillträden på den inhägnade byggarbetsplatsen, obehöriga hålls ute. De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. I samma inläsning går det även att få sin närvaro registrerad vilket gör att controlboxen är en enkel lösning för en personalliggare.

Infobric Construction

Sälj

Sverige

+46(0)36 - 34 03 02

info@infobric.se

Pris:

19 990 kr

Beskrivning

Förhindrar stölder på byggarbetsplatsen.

Controlbox 400 är en säker lösning för att styra tillträden på den inhägnade byggarbetsplatsen. De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. I samma inläsning går det även att få sin närvaro registrerad vilket gör att controlboxen är en enkel lösning för en personalliggare. Obehöriga hålls ute. 

Flexibelt system.

Controlbox 400 är kompatibel med 4 kortläsare vilket gör den optimal att använda på fordonsgrindar där det finns behov av att kunna blippa sitt kort en bit bort från grinden. 

 

Controlboxen är tillverkad för att tåla de tuffa förutsättningarna som råder på en byggarbetsplats och kan placeras såväl inne som ute. Den är enkel att flytta runt till andra dörrar och grindar – eller vidare till nya projekt.

Smidig montering och installation.

Controlboxen monteras enkelt på befintliga portar och grindar, Controlbox 400 har samma hålbild som sin föregångare vilket gör att den går att använda där det tidigare suttit en Controlbox 395. Installation och underhåll görs från framsidan på controlboxen, vilket gör att det kan göras smidigt när controlboxen sitter på plats utan att den behöver tas ner. Förborrade hål gör det enkelt att dra igenom kablar och dragavlastare håller kablarna på plats.

Smidig lösning för alla projekt.

Enheten kommunicerar trådlöst via mobilnätet till webbtjänsten och behöver inte anslutas till någon centralenhet. Slipp krångel med nätverkskablar runt arbetsplatsen och spara både tid och pengar samtidigt som risken för driftstörningar minskar. Det inbyggda modemet och SIM-kortet ingår i kostnaden för controlboxen. Enheten levereras med extern antenn, två kortläsare och kan kombineras med tryckknapp för utpassering.

Tillgång styrs digitalt.

Tillträde hanteras enkelt i webbtjänsten Ease Construction. Anslut controlboxen till arbetsplatsen och skapa ett rättighetsschema för inpassering för den specifika grinden eller dörren. Lägg till de personer som ska ha behörighet och ställ in om även närvaroregistrering ska vara aktiverad. 

 

Controlboxen fungerar utmärkt tillsammans med våra övriga produkter för inpassering och personalliggare som alla ligger i samma system. När du använder tjänsten är det alltså enkelt att aktivera fler funktioner som ökar säkerheten och effektiviteten på din byggarbetsplats.

Access Schema och rättigheter Grindstyrning Dörrstyrning

Hyr eller köp.

Välj den lösning som passar byggarbetsplatsen bäst. Hyr dörrsystem hos en av våra partners, med verksamhet på över 200 platser i Sverige, eller köp direkt av oss.

 

Vid köp av våra grindar ingår controlboxen. Koppla bara boxen till grindstyrningen och den är redo att börja användas.

 

För att använda controlboxen på dörrar finns vårt dörrsystem.

Säker.

Styr tillträde för det inhägnade bygget

Behöriga kommer in med sitt ID06-kort

Klarar tuffa förutsättningar

Smidig.

Lätt att komma igång

Enkel administration

Kan enkelt användas för att registrera närvaro också

Flexibel.

Kan placeras ute som inne

Smidig att flytta runt

Hyr eller köp

Har du tankar och funderingar?

Infobric Construction hjälper dig.

Vill du veta mer eller köpa någon av våra tjänster och produkter? Kontakta din regionala säljare här eller kontakta oss på +46(0)36 – 34 03 02

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ease Construction

Modellbeskrivning

Produkttyp

Pris
19990

Prislista
ELECTRONICS

Fortsätt handla
Stäng